Jee, me ulkoillaan!

Huhtikuun alkupuoliskon sää oli täällä Oulun seudulla varsin lohduton. Kylmää, räntää, vettä, kuraa ja pakkasta, kaikkea mukavasti vuoron perään. Niinpä pentujen ulkoilut ovat olleet ennen tätä viikkoa hyvin pikaisia piipahduksia pihalla. Eilen paistoi aurinko aamupäivästä todella ihanasti, ja niinpä nakattiin koko kööri ulos aamupäivällä ennen autoreissua. Pennut olivat aivan innoissaan! Leikkitäti-Lilli veti mielettömät riemuhepulit kun huomasi että ”omat” lapsoset pääsivät mukaan pihalle kirmailemaan. Se villitsi niitä parhaansa mukaan rälläämään ympäri etupihaa. Samanlaiset hepulit se on vetänyt viimeksi kun Tempo oli pieni ja muutti meille, joku noissa pennuissa siihen näköjään vetoaa <3.

Vinha ja Kiri

Kaunis Vinha ja Kiri sekä Nopsan takapuoli

Jee! Täällä on tilaa rällätä!

Jee! Täällä on tilaa rällätä! (Into ja Sisu)

Mitäs ihanaa täältä löytyy? (Nopsa)

Mitäs ihanaa täältä löytyy? (Nopsa, Viima ja Sisu)

Tässä vielä videota pentujen ulkoilusta:

Ulkoilun jälkeen tosiaan pakattiin pennut ja Lilli Volvon takaluukkuun ja lähdettiin ajelemaan ympäri Oulua. Pennut eivät siis ole koskaan ennen olleet auton kyydissä, joten oli jo aikakin vähän opetella. Alkuun kaikki olivat enemmän ja vähemmän järkyttyneitä, joten ensimmäiset kilometrin taittuivat kivan huutokonsertin raikaessa takapoksista. Onneksi koko sakki hiljeni varsin nopeasti. Ajeltiin yhteensä varmaan pari tuntia, sillä kävimme hoitelemassa samalla kauppa-asioita ennen pääsiäisen pyhiä. Kotipihaan tullessa koko porukka kuorsasi autossa tyytyväisenä. Yritetään käydä uusi reissu vielä lähipäivinä.

Viima mokoma kipusi jo turvaverkon takaa poksista takapenkille! Se sai siis matkustaa sylissä loppumatkan.

Viima mokoma kipusi jo turvaverkon takaa poksista takapenkille! Se sai siis matkustaa sylissä loppumatkan.

Kotona pennuilla oli taas varsin paljon virtaa autossa vedettyjen päikkäreiden jälkeen. Hullun riehumisen jälkeen ne onneksi lopultakin asettuivat yöpuulle. Kyllä huomaa, että unen määrä on tätä nykyä paljon vähäisempi kuin vaikkapa viikko sitten…

Rekkarit muuten saapuivat keskiviikkona kotiin! Hienoa palvelua Kennelliitolta, maanantaina taisin maksaa ne, eli eipä siinä kauaa nokka tuhissut. Paperit saadaan siis pentujen mukana samantien uusille omistajille. Ensi viikolla ne sitten tosiaan muuttavat omiin koteihinsa, nyt sen vasta on alkanut kunnolla sisäistämään. Nyyh! Mitä ihmettä me Simon kanssa sitten täällä kaikki päivät hommataan, kun ei tarvitsekaan heilua enää non-stoppina mopin ja imurin varressa?!