Kevättalven puuhia

Vuoden ankein aika alkaa olla ohi ja aurinko pysyttelee taivaalla yhä pidempiä aikoja kerrallaan. Sen kunniaksi meillä on kaivettu taas metsäsukset esiin varastosta ja käyty hiihtelemässä keväthangilla. Simo on ollut tässä hieman minua ahkerampi mutta aion kunnostautua asian suhteen nyt kun koulupäiviä alkaa olla jäljellä enää yhden käden sormilla laskettava määrä.

Koirat ovat myös päässeet aksailemaan. Eilen kävin bortsujen+Tempon kanssa treenailemassa itsenäisesti ratahommia ja vitsit, miten kivaa meillä oli! Savun kanssa on aina yhtä mukavaa liidellä menemään ja Viima alkaa myös olla hyvällä mallilla. Vielä vähän lisää rutiinia että alkaa lukea rataa itsenäisemmin niin hyvä tulee. Tekisi mieli ilmoittautua jonnekin kisaamaan, täytyypäästä selailla kisakalenteria…

Meitä potuttaa kun joku muu koira aksaa tuolla MEIDÄN radalla!

Fasulle tuli tosiaan hetki sitten hankittua lännensatula maastoiluun ja nyt olen sitä päässyt testaamaan muutamaan otteeseen – hyvältä vaikuttaa. Tukeva istua ja olo on vakaampi kuin enkkusatulassa vaikkakaan tosi toimissa sitä ei sinänsä ole vielä tullut testattua, Fasulla kun ei ole tapana esittää maastossa mitään sirkusliikkeitä.

Toivottavasti kelit eivät aivan jäiseksi menisi, nyt on ollut niin hienot ilmat maastoiluun. Pari päivää sitten käytiin ottamassa ihanat laukat kahden järven välisellä kannaksella, oli huippua :).