Klagissa jälleen

Kuten lähes joka kesä viimeisten 9 vuoden aikana Kokkola ja Klag kutsui jälleen heinäkuun puolivälissä. 


Perinteen mukaisesti Klagissa sataa aina yhtenä päivänä, niin nytkin. Onneksi perjantaina jolloin oli vain yksi startti per koira, lauantaina ja sunnuntaina aurinko helli jopa siinä määrin, että pääsin vähän palamaan.

 

Viime talven tein töitä todella paljon opiskeluiden ohessa ja kevät meni syventävää työtä kirjoittaessa joten treenit ovat olleet aika minimissä. Tämän vuoksi tulostavoite oli se, ettei hyllytettäisi ihan kaikkia ratoja. Perjantaina Lilli & Savu kuitenkin repäisivät ja tekivät molemmat radalta nollan, Lilli voittaen ja Savu tullen makseissa toiseksi. Savu sai vielä sertin kotiinviemisiksi, huippua! Sertihän on Savun ensimmäinen ja itseasiassa nämä taisivat olla Savun vasta kolmannet tai neljännet kolmosten kisat johtuen opiskeluista. No, nyt on nollatilit avattu molemmille tälle vuodelle! 


Viima ei tehtaillut nollia viikonlopun aikana mutta muuten ihan pätevää menoa. Rutiinia kaipaa selvästi kuitenkin lisää. Jospa tuleva syksy ja talvi toisi sitä tullessaan.


Kuten aina, Klagi oli täynnä tuttuja joita oli ihana nähdä :). Aurinko paistoi ja hienoa agilityä sai ihailla kentän laidalta, mikäs sen parempaa! Papu oli kisaturistina kuin vanha tekijä hurmaten tietysti ison joukon ihmisiä. Ja minäkin opin 1) avaamaan auton markiisin sekä 2) käyttämään kaasuhellaa, mikä todistaa, että vanhakin koira oppii uusia temppuja. Ei turha reissu siis! Ensi vuotta taas odotellessa :).