Kun lapset lähtee kotoa

Pennuista neljä on lähtenyt muutamien viime päivien aikana uusiin koteihinsa: Kiri tiistaina, Into eilen torstaina ja Vinha sekä Nopsa tänään aamulla. Vinhan ja Nopsan uudet kodit sijaitsevat toisella puolella Suomea, joten pennuilla onkin tänään ohjelmassa pitkä automatka. Onneksi sitä autossa matkustamista on jo useampaan kertaan harjoiteltu viime viikkojen aikana.

Miten ihmeessä 8 viikkoa meni näin nopeasti? Ei tämän näin pitänyt mennä, että pentuihin kiintyy kuin omiinsa. Olo on totaalisen haikea ja olisi varmasti myös surullinenkin, jos en tietäisi kuinka hyviin koteihin pennut pääsevät. Tunteet toki sanoi että olisi pitänyt jättää itsellekin tästä yksi ”bebe” harrastuskoiraksi, mutta järki sanoi ihan muuta. Järkeä tottelin – tai oikeastaan Veeraa…

Into uuden omistajan sylissä

Into uuden omistajan sylissä

Nopsa ja Vinha lähdössä kotoa...

Nopsa ja Vinha lähdössä rohkeina maailmalle tänään aamulla…

Onneksi täällä on vielä kaksi naskalihammaspentua tuhoamassa paikkoja ja tekemässä tarpeitaan, joten meille ihmisille ei tule liian äkillistä muutosta arjen rutiineihin. Kovasti on nyt vaan hiljaista täällä. Eilenhän oli sentään vielä neljä pentua paikalla: