Wannadream’s Ashley ”Lilli”

MK225728

Rotu: shetlanninlammaskoira
Sukupuoli: narttu
Syntymäaika: 14.12.2011
Väri: bluemerle
Agility: mini3
Joukkue-SM-hopea 2014 (OKK:n minijoukkue)
Yksilöiden piirinmestaruuskulta 2014
FI-AVA (varjovalio) 22.11.2014
SERT-H 29.9.2013 /Kauhajoki
SERT-A 6.10.2013 /Lieto
SERT-A 13.10.2013 /Kajaani
SERT-H 5.1.2014 /Seinäjoki
SERT-A 22.11.2014 /Oulu
Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Silmät: PPM: diagnoosi avoin
(ylimääräinen sikiökautinen rihma toisessa silmässä)
Kasvattaja: Wannadream’s kennel
Lilli koiranetissä

Lilli on tämän lauman ilopilleri. Aina hyväntuulinen ja reipas! Erittäin avoin ja sosiaalinen, taistelutahtoinen ja todella helposti motivoitavissa. Nöyrä ja miellyttämisen haluinen, yritteliäs, aktiivinen, aina valmis innolla töihin.
lilli_rannalla

 

Lillin kanssa on todella hauskaa harrastaa. Agiradalla se irtoaa hyvin ja on erinomaisesti ohjattavissa, eikä koskaan tee tarkoituksella virheitä. Se antaa aina  kaikkensa ja tekee parhaansa. Lilli ei lannistu helposti virheistä ja kestää toistoja. Lilli palkkautuu sekä repimisleikillä että namilla ja on sosiaalinen niin koirien, muiden eläinten kuin ihmistenkin suhteen.

Lilliä kartturoi aksaradoilla Veera, ja pieni valkoinen onkin osoittautunut noissa hommissa varsin päteväksi tyypiksi. Kisaura avattiin juhannuksena 2013 heti Lillin tultua kisaikään. Lilli nousi ykkösistä kolmosiin hyvällä tahdilla; 14 startilla. Noin puolessa vuodessa aksauran avauksesta Lillillä oli kasassa jo neljä sertiä kolmosista. Miltei päivälleen vuosi agilitykisauran aloituksesta Lilli voitti OKK:n minijoukkueessa SM-hopeaa. Kesän kruunasi Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin henkilökohtainen piirinmestaruuskulta. Marraskuussa 2014 saatiin se kolmaskin agiserti ja tuloksena siis (varjo)valio. Näyttelytulosta Lillille tuskin värivirheen vuoksi saa, mutta katsotaan jos jossain vaiheessa käydään tuomarin kauhuksi kehässä näytillä sen H:n toivossa. Tarkoitus on toivottavasti ensi kesänä debytoida tokokisoissa ja jossain vaiheessa pistäytyä myös luonnetestissä tai MH-kuvauksessa.