Me

Olemme Veera ja Simo Aro, alunperin lähtöisin Oulun seudulta pohjoisesta Suomesta ja nykyisellään eteläsuomalaistuneet. 2017 syksyllä muutimme töiden perässä Hausjärvelle ja aloimme kanta-hämäläisiksi.

Eläimet täyttävät arkemme aika tehokkaasti, ovathan ne rakkaita perheenjäseniä. Kaapit pursuavat koiramaista treenisälää, pihalla tököttää agility- ja tokoesteitä, arkkupakastin on täynnä lihaa ja luita,  auton takakontissa tilaa vievät hihnat, patukat, viltit, häkit… Sulan maan aikaan pakataan usein asuntoauto kaksi- ja nelijalkaisten tavaroilla ja suunnataan yhdistetyille kisa-/treeni-/patikointireissuille.

Koiramaisten juttujen lisäksi aikaamme vievät muutkin harrastukset; Simo lentää aktiivisesti ja harrastaa muutoinkin ilmailua sekä valokuvaa satunnaisesti. Veeran harrastuksia ovat kaikennäköiset käsityöt, maalaaminen ja piirtäminen sekä ratsastus. Uutena juttuna molempien kiinnostuksena on vanhan talon ja pihapiirin laitto kyläkouluun muuton jälkeen.

Veera on aloittanut agilityn vuonna 2004-2005 lainakoiran kanssa. Ensimmäisen oman koiran spk Taran kanssa päästiin jossain vaiheessa kisaamaankin sekä agilityssä että tokossa. Nykyään harrastus vie ajan ja rahat aika tehokkaasti. Veera treenaa Lillin, Viiman ja Savun kanssa agilityä ja Pikku-Patukin jossain vaiheessa liittyy remmiin mukaan. Simo treenaa Tempon kanssa satunnaisesti ”hupilityä” eli agilityä ilman sen vakavampia tavoitteita, lisäksi Watin kanssa touhuillaan kaikenlaista vepestä tokoon, viimeisimpänä aluevaltauksena kantarellien etsimisen harjoittelu.

 

Meidät tavoitat parhaiten sähköpostitse seuraavista osoitteista: