Muistoissa

TARA
11.5.2006 – 6.3.2013

MK226028

Saksanpaimenkoiranarttu Tara oli Veeran ensimmäinen oma koira.

Taran kanssa tuli koettua hienoja hetkiä koiranomistajan elämään totutellessa. Yhdessä tutustuttiin tarkemmin agilityn saloihin TAMSK:in riveissä ja kisattiinkin kolmosiin saakka, tokoiltiin TK1:n verran ja puuhasteltiin sitten siinä ohessa kaikkea pulkanvedosta verijälkeen. Ensimmäiseksi omaksi koiraksi Tara oli aivan nappivalinta. Hyvähermoinen, sosiaalinen, yhteistyöhaluinen, fiksu, rauhallinen. Kokematon omistajakaan ei saanut sitä pilattua ;). Siihen saattoi aina luottaa, se melkein luki ajatuksia ja toimi kuin ihmisen mieli. Opin siltä paljon ja jäin kaipaamaan suuresti. Valitettavasti Tara menehtyi syöpään hieman vajaa seitsemänvuotiaana.

Karmea ikävä ja suru kuristaa vieläkin kurkkua kun Taran kuvia katselee. Olihan se paras kaverini, elämäni koira, ykköstyttö <3.

 

PEPPI
Highfive’s Bedårande Beila
30.1.2008 – joulukuu 2011

peppi_naama

Lancashirenkarjakoira Peppi kuului Veeran koiralaumaan, kunnes se valitettavasti jouduttiin lopettamaan vain alle neljävuotiaana. Peppi sai äkillisen, täydelliseen halvaantumiseen johtaneen sairaskohtauksen, jonka aiheuttaja jäi tutkimuksista huolimatta mysteeriksi.

Peppi oli mahtava persoona. Pieni koko ja iso ego, luonne hieman paimenkoiran ja terrierin välimuoto. Pepin kanssa aksattiin ja tokoiltiin. Todella sosiaalinen ja iloinen, reipas pieni pakkaus, joka jätti sydämeen heelerinmentävän aukon. Ehkäpä joskus vielä…?