Pennut 1 kuukauden ikäisiä

Pennut täyttivät muutama päivä sitten yhden kuukauden – nyt olisi siis hyvä hetki ottaa pennuista uudet potretit. Kävin tätä varten hakemassa Bauhausista muutamaakin erilaista rullamattoa parin metrin palaset kuvaustaustaksi ja -alustaksi. Kovasti oli mattovalikoimalla hintaa, sillä useimmilla materiaaleilla yhden noin 2×2 metrin taustan hinnaksi olisi tullut pyöreästi viisikymmentä euroa! Onneksi yksiväristä harmaata huopamattoa sai huokeammin ja parillakympillä selvittiin. Lisäksi poistolaatikosta löytyi parin metrin pala vaaleaa vinyylimattoa kympillä. Ehkäpä näillä vielä jotain kuviakin saadaan aikaiseksi.

Valitettavasti muutaman päivän äherrys kameran ja pentujen kanssa on tuottanut onnistuneet potretit vasta pennuista numero 2 (Kiri) ja 4 (Vinha), joiden kuvia voi käydä katsomassa Kuvia-sivulta (linkki yläpalkissa). Nämäkin kuvat on otettu pienellä tuurilla, sillä normitilanteessa pentu ottaa jalat alleen noin 0,1 sekunnin kuluttua siitä kun pentu on laskettu kuvausalustalle. Muutamasta sadasta muotokuvasta siis vain pari on onnistuneita. Muotokuvausprojekti siten vielä jatkuu ja toivottavasti parin päivän sisällä saisin julkaistua blogissa uudet muotokuvat koko pesueesta.

Sillä välin ei ole muuta tarjota kuin pokkariotoksia… Ja niitäkin lähinnä vain nukkuvista pennuista, sillä kameran tarkennusautomatiikasta ei ole ollut enää mitään hyötyä viime aikoina. Sen verran vauhdikkaita tapauksia ovat.

20140401-1

Nopsa

Kiri

Kiri

Into

Into

Vinha

Vinha

Viima

Viima

Sisu

Sisu