Uusi vuosi ja uudet kujeet lähestyvät!

Joulu on nyt juhlittu, vielä nautitaan välipäivien rauhasta ja hiljaisuudesta, löhöilystä ja rentoutumisesta – siis ainakin torstaihin saakka jolloin on aksatreenivuoro. Simo kyllä mutisi, että olenko ihan hullu, kun jouluna aion treenaamaan, mutta minkä sille mahtaa. Kun on kerran koukkuun jäänyt niin treenaamaan on päästävä…

Otsikon mukaisesti uusi vuosi ja uudet kujeet lähestyvät. Nämäkin uudet kotisivut ja blogi saatiin lopulta pystytettyä. Vielä tosin riittää työtä ulkoasun ym. kanssa. Onneksi Simo vastaa siitä puolesta, minä pitäydyn tässä sisällön tuottamisessa.

Uudet kujeet koirarintamalla tarkoittavat jänniä aikoja – Savun astutushetki on siis aivan käsillä, viikon sisään pitäisi tärppipäivien olla. Mikäli kaikki menee nappiin, niin suunnilleen maaliskuun alussa pitäisi pentulaatikossa olla mustavalkoisia palleroita! Odotukset pentujen suhteen ovat kovat, ovathan molemmat vanhemmat – sekä Savu että Nemo – erinomaisia harrastuskoiria, terveitä, täysjärkisiä ja rakenteeltaankin sitä tyyppiä mistä bortsuissa pidän. Toivottavasti kaikki onnistuu hyvin! Näiden kujeiden kunniaksi Savun pentukuva:

MK227573

Puolet laumasta juoksee tällä hetkellä, mutta onneksi Lillin tärpit ovat jo menneet, ja sitäpaitsi nyt ensi vuonnahan kolmosissa saa jo juoksuisetkin kisata. Eli luultavasti Lillin kanssa kisataan tammikuun alussa Seinäjoella, Watin kisauran avaus ehkä helmi- tai maaliskuussa. Tosin riippuu nyt siitä saako Simo sille kepit valmiiksi siihen mennessä. Watti on ollut nyt muutaman kuukauden saikulla aksasta tassuvamman vuoksi, joten treenit ovat olleet sen osalta pelkkää tottistelua. Katsotaan, katsotaan…

Koirat ovat jo uinahtaneet joulu-unille, joten pitää varmaan itsekin tästä hiipiä pikkuhiljaa yöpuulle, jotta jaksaa herätä ajoissa aamulla. Nemo on nimittäin tulossa kosioretkelle Savun luo :).