Hellraiser Lara ”Watti”

wattiprofiili

Rotu: saksanpaimenkoira
Sukupuoli: narttu
Syntymäaika: 4.8.2012
Väri: musta
Toko: TK1
Rallytoko: 2x ALO hyväksytty tulos
Lonkat: C/C vuoden ikäisenä,
uusintakuvattu varmuuden vuoksi 31.3.2015
jolloin edelleen C/C, ei nivelrikkoa, siistit.
Kyynärät: 0/0
Selkä: Täysin terve
VA0, SP0, LTV0 (kuvattu 3 v. iässä)
Watti koiranetissä

Watti on ikuinen työmyyrä, aina valmis hommiin vuorokauden ajasta riippumatta. Huumorintajuinen, motivoitunut, yhteistyöhaluinen, erittäin hyvin ohjattavissa. Siinäpä kuvaavia sanoja!

Watti tuli alunperin Simon harrastuskoiraksi, mutta sittemmin työnjako on selkiytynyt niin, että Simo treenaa Watin kanssa pk-jäljen (ja esineruudun) sekä vepen, Veera tottelevaisuuden.

Watin kanssa on mahtavaa tehdä töitä. Se jaksaa loputtomiin tahkota vaikka seuruuhommia, esineruutua, vepeä tai vaikka agilityn tekniikkaa. Sillä on aina älytön palo töihin ja se yrittää aina kaikkensa – mitään se ei tee puoliteholla. Palkkautuu millä vain: pallolla, patukalla, namilla, kehulla. Agilityssä menoa haittaa taipumus pitää vahvaa katsekontaktia ohjaajaan – rimat siis tahtovat lentää jos ohjaaja tekee kesken hypyn suunnanmuutosta tms. ”yllättävää”. Toisaalta taas tämä on vahvuus tottiksesa/tokossa. Agilityä tehdäänkin lähinnä Watille hupihommina. Tokoon innostuttiin vähän yllättäen Watin kanssa, koska sen kanssa vain on niin mukava treenailla kaikennäköistä. Katsellaan, minne saakka siinä hommassa edetään. Jäljestämiseen Watilla on vahva luontainen taipumus – menee kuin juna raiteillaan jälken alusta loppuun, eikä nokka nouse välillä maasta. Into jäljelle on kova. Uutena harrastuksena Watin kanssa on kesällä 2014 aloitettu vepe, vesi kun tuntuu olevan sille mieluinen elementti, eikä kesällä paljon mieluisampaa tekemistä ole kuin järvessä pulikointi… Toivottavasti joskus päästään kisaamaan siinäkin lajissa!

Lisää kuvia Watista löydät kuvagalleriasta.